Productinformatie

Het Plameco Plafond berust op een uniek en simpel principe. U krijgt een blijvend strak plafond in slechts één dag. De professionals van Plameco werken uiterst efficiënt: ' s morgens beginnen, ' s avond een prachtig nieuw plafond.

De installatie veroorzaakt minimale overlast. U kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. U heeft geen last van sloopafval en stof, want het nieuwe plafond wordt onder uw oude plafond gemonteerd. Slopen is dus niet nodig. Het Plameco Plafond heeft nog veel meer voordelen.

U kunt bij ons terecht voor plafonds voor alle ruimtes binnen en buiten, zowel thuis als in uw bedrijf. Plameco biedt u een ruim assortiment aan stijlen, kleuren en designs. 


Voordelen van een Plameco Plafond

 • Het plafond wordt, in de meeste gevallen, binnen 1 dag geplaatst.
 • Grote meubels kunnen in de ruimte blijven staan.
 • Een geperfectioneerd montageconcept beperkt overlast tot een minimum.
 • Het is niet nodig het oude plafond te verwijderen.
 • Het verlichtingsplan kan individueel aangepast worden.
 • Zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.
 • Het Plameco plafond is vochtbestendig en algen, schimmel en bacterie werend.

Techniek en mogelijkheden

Plameco Plafonds zijn unieke plafonds: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische hoogwaardig kunststof. Het spannen gebeurt met behulp van klemprofielen, waarmee het 5 cm onder uw huidige plafond wordt gemonteerd - dat dus gewoon kan blijven hangen. U kunt er ook voor kiezen om juist extra verlagingen aan te brengen om zo meer sfeer te creëren of open ruimtes op te breken.

Plafonds van Plameco zijn sterk en toch licht van gewicht. Dit is te danken aan het materiaal: een hoogwaardige kunststof, die volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Het materiaal biedt optimale afweer tegen zowel droogte als vocht, warmte en kou. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Uiteraard voldoen Plameco Plafonds aan alle vereiste normen en eisen.

Verlichting

Door de plafondverlaging ontstaat er ruimte om de verlichting helemaal aan te passen naar eigen wens. Door ons gepatenteerde verlichtingsconstructie is het mogelijk de verlichting overal in de ruimte aan te brengen. In combinatie met ons brede assortiment aan verlichting zijn er oneindig veel mogelijkheden om de sfeer te creëren die u wilt.

Hieronder een kleine greep spotjes uit de vele mogelijkheden verlichting die aangeboden wordt. Ook nieuwere technieken met LED-verlichting behoren tot de mogelijkheden. Zo is er LED verlichting met verschillende kleuren, licht doorlatende en sterrenhemel plafonds.

Plameco inbouwspot zwart  Plameco verlichting inbouwspot achthoekig  Plameco verlichting designspot  Verlichting wentelring Plameco  Verlichting spot wentelring Plameco  Spot verlichting vierkant Plameco  Spot kubus Plameco  Design spot verlichting rond Plameco  

 

Akoestiek

Vaak krijgen wij de vraag of er iets gedaan kan worden aan de galm in een bepaalde ruimte. Dit komt voort uit een ervaring dat je elkaar moeilijk kan verstaan bij verjaardagen, het geluid van de TV te hard staat, de kinderen teveel herrie maken, of tal van andere oorzaken. Het antwoord op de vraag is ja.

Een galm is namelijk het gevolg van harde wanden, plafond en vloer. Als er dan ook nog weinig gestoffeerd meubilair in staat en er geen gordijnen hangen is een galm onvermijdelijk. Een galm klinkt ook niet erg maar bedenk wel dat dit de volgende gevolgen heeft.

 • Je kan elkaar slecht verstaan,
 • Slechte concentratie,
 • Desoriëntatie / Onrust,
 • Geen richting bepalen waar het geluid vandaan komt,
 • Slechte kwaliteit van geluid van stereo of thuisbioscoop.


Bij Plameco hebben we de ideale oplossing, het akoestische plafond. Hiermee zorgt u ervoor dat de galm in uw woonkamer, keuken of andere ruimte sterk gereduceerd wordt. Dit realiseren wij door een geluidsisolerende laag aan te brengen net boven het nieuwe Plameco plafond. Hierdoor wordt het geluid niet teruggekaatst in de woonkamer maar gedempt. 

Akoestiek plafond  Akoestiek ruimte Plameco plafond

 


Voor en na foto's